DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3

Jaap Bressers

Jaap Bressers (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

Hij startte zijn loopbaan als 'Sitdown Comedian' en trad op in bijna alle grote theaters van Nederland en op festivals als Laughing Matters en Lowlands. Tegenwoordig treedt hij vooral op voor het bedrijfsleven.

Hij linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet zo als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Met als rode draad: de kracht van het kleine. Jaap schreef ook het best verkochte managementboek van 2015 en 2016. Daarnaast is zijn huis en bedrijf volledig CO2 neutraal, duurzaam verbouwd en zelfs energiepositief!

Carlosmomentjes

Hoe groot die kracht van het kleine is, ontdekte Jaap dankzij broeder Carlos, de Portugese broeder die hem tijdens zijn revalidatie met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. Niet voor niets zijn Carlosmomentjes een begrip voor iedereen die Jaap wel eens heeft meegemaakt. Ontdek wat Carlosmomentjes zijn voor jou in een interactieve workshop, die Jaap ook geeft.

Daarbij kun je hem ook heel goed vragen voor een online bijeenkomst. Jaap Bressers weet je zowel op een podium als via een beeldscherm te raken en te activeren. Zijn presentaties, workshops en webinars zijn altijd op maat gemaakt.

Inspirerende spreker

Logo Jaap Bressers Jaap Bressers Jaap Bressers