Donaties goede doelen 2020
0
0
4
5
6

Je event verduurzamen op vier aspecten

inspiratie Je event verduurzamen op vier aspecten

Afgelopen maandag 28 oktober gaven wij samen met Sonja Schaefers (verbonden aan Green Events) een presentatie/workshop voor de zelfstandige eventprofessionals van ZEP020. De opkomst was hoog, want verduurzamen is een hot topic op het moment. Het prachtige duurzame hotel QO Amsterdam was het decor voor deze interactieve bijeenkomst.

Vier aspecten van verduurzaming

In de presentatie werd stil gestaan bij het maken van een plan en waarom je zou willen verduurzamen. Maar ook bij laaghangend fruit, tips en maatregelen die je direct kunt toepassen. Er zijn vier aspecten waarop je zou kunnen verduurzamen: energie, mobiliteit, eten & drinken en sociale duurzaamheid. Voor alle vier werden tal van voorbeelden gegeven. De zaal deed ook een duit in het zakje.

Presenteren over verduurzamen van je event bij ZEP020.

Reactief of preventief

Het verduurzamen van events gebeurt vaak pas achteraf. Terwijl het veel effectiever (en vaak ook efficiënter en dus goedkoper is) om vooraf een aantal zaken te regelen.

Reageer je reactief of preventief als je jouw event wil verduurzamen?

Meer tips ontvangen? Download dan ons Whitepaper 'Duurzaam organiseren'

Wil je zelf ook graag een keer een workshop bijwonen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan sturen we je een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. 

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.