DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0

Locaties met Meerwaarde(n) schenkt ruim 700 euro aan goede doelen

Nieuwsbericht 24 december 2017

In 2017 heeft Locaties met Meerwaarde(n) ruim 700 euro bij elkaar gespaard voor goede doelen. Voor elke offerte-aanvraag via de site is een euro in de goede doelen pot gestort. Resulteerde deze in een boeking, dan kwam daar nog een bedrag bij.

De klant-boeker mag bepalen aan welk goed doel het vrijgekomen bedrag wordt gedoneerd. “Dit jaar nog een bescheiden bedrag”, zegt Mirjam Kuggeleijn, een van de oprichters van Locaties met Meerwaarde(n). “Dat komt ook omdat het nog niet zo bekend is dat door het boeken van een locaties via ons, ook goede doelen worden gesteund. Daar willen we in 2018 meer bekendheid aan geven.”

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap). Steeds meer locaties sluiten zich aan.

“Het zijn juist die bijzondere, sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal die aansluiting zoeken bij ons platform, zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als klant boeker niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van je event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons nu al bijna altijd iets geschikts vinden. Samen met de locaties en onze goede doelen bouwen we aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.”

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.