DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3

Maak doneren aan goed doel onderdeel van je event

Klantervaring

Hilda Weges organiseerde vorig jaar een bijeenkomst bij Mennorode, in Elspeet. 

“Ik werk voor het groene onderwijs en wilde graag een duurzame locatie. Zodoende kwam ik bij Locaties met Meerwaarde(n) uit”, vertelt Hilda. “Een leuke bijkomstigheid is dat ook goede doelen gesteund worden. Elke keer als je zo’n locatie boekt, komt er een bedrag vrij. En ik mocht kiezen aan welk doel dit bedrag zou worden gedoneerd. Super natuurlijk, maar ik had eigenlijk een beter idee. Ik heb de deelnemers van de bijeenkomst laten kiezen. En dat pakte nog best verrassend uit!”

Wat had je verwacht?
 “Ik organiseerde een slotbijeenkomst voor een groep vmbo-groen docenten, die samen een aantal maanden hadden gewerkt aan leermateriaal. Zij zijn dag in, dag uit met dieren, planten en natuur bezig, dus ik had verwacht dat zij een bestemming voor het geld zouden kiezen dat hier bij past.” 

Hoe heb je de ‘verkiezing’ aangepakt?
“We hebben na afloop plenair uitgelegd waarom we juist voor deze locatie hebben gekozen en dat we een bedrag mochten schenken aan een goed doel. Ik heb de verschillende doelen op de website van Locaties met Meerwaarde(n) laten zien en toen hebben we gestemd. Het was een leuke positieve afsluiting van een nuttig bestede dag.”

En… wat was de keuze van de groen-docenten?   
“Ze kozen voor een maatschappelijk doel: Manege de Eendenkooi. Bij deze vereniging helpt iedereen mee met alle taken die bij het paarden verzorgen komen kijken én geven de instructeurs op vrijwillige basis les. Zo is paardrijden iets wat je samen doet en wordt het tegelijkertijd betaalbaar en bereikbaar voor iedereen in de buurt. Ook heel passend natuurlijk bij hun onderwijshart.”

Locaties met Meerwaarde(n) is een sociale onderneming. Voor elke informatie- of offerte-aanvraag doneren we 1 euro aan onze goede doelen. Wordt jouw aanvraag een boeking, dan komt er nog een bedrag vrij om te doneren. Met elk event of bijeenkomst maken we zo de wereld een beetje mooier.
Organiseer je een groot event en heb je een eigen goed doel dat je op deze manier wilt steunen, dan kun je bij ons een verzoek doen om dit doel op te nemen op de website. 

 

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.