Donaties goede doelen 2020
0
0
6
8
7

Meervaart Jong

Meervaart jong is sinds 2006 een uniek podium voor de jeugd tussen de 2 en 16 jaar. Onder begeleiding van een team van geïnspireerde kunstvakdocenten, nemen kinderen deel aan lessen en producties op het gebied van theater, muziek, freerunnen, dans, en beeldende kunst.

Meervaart Jong is opgebouwd vanuit de contacten in de wijk en het onderwijs. Het podium is een community-plek, die zoveel mogelijk mensen in de wijk verbindt. Deze functioneert als een nieuwe ontmoetingsplek voor de jeugd, hun ouders en iedereen die zich verbonden voelt met het initiatief.

Meervaart Jong biedt kinderen (in Amsterdam West) de mogelijkheid om na schooltijd plezier te beleven aan theater, muziek, freerunnen, dans, en beeldende kunst. Dit doen ze op een laagdrempelig manier, namelijk door op meerdere plekken in West zichtbaar te zijn en les te geven. Er wordt van de kinderen een gemotiveerde werkhouding verwacht, omdat dit de basis is voor het plezier in het maken van theater. Meervaart Jong gaat door middel van de podiumkunsten op zoek naar de eigenheid van kinderen en geven deze theatraal vorm binnen een voorstelling of presentatie. Daarbij maken ze gebruik van de kwaliteit van onze docenten die veelal hun inspiratie halen uit andere kunstvormen of zelf actief zijn als uitvoerend kunstenaar.

Investeer in de toekomst en doneer aan Meervaart Jong.

Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event). Donatiecode invullen

 

 

naar alle goede doelen

Theater voor kinderen in de wijk

Logo Meervaart Jong Extra afbeelding van Meervaart Jong Extra afbeelding van Meervaart Jong

naar alle goede doelen