Donaties goede doelen 2020
0
0
1
1
5

Alles van waarde is weerloos

blog

‘Alles van waarde is weerloos’, staat geschreven op de muur die het terras van Locatie met Meerwaarde(N) Mennorode afgrenst.

Maar weinig mensen kennen het vervolg van deze dichtregel van Lucebert.

alles van waarde is weerloos
wordt van aanraakbaarheid
rijk
en aan alles gelijk
als het hart van de tijd
als het hart van de tijd

 

Het gedicht zegt eigenlijk dat de zaken die echt belangrijk zijn in het leven zijn niet goed vast te pakken zijn, en niet persé concreet. Het figuurlijk aanraken en het aangeraakt worden, in het hier en nu, maakt het leven rijk.

Die zin zegt eigenlijk heel goed waarom we live evenementen zo missen. Het ontmoeten, de beleving, het hier en nu erbij zijn, ons laten raken: het blijkt zo wezenlijk!

Dat roept de vraag op hoe het verder gaat als in juli iedereen minstens 1 prik heeft gehad. Dan kunnen de events weleens losbarsten. Als het weer kan, zoekt de menselijke behoefte aan samenkomen direct een weg.

We horen van sommige locaties dat ze op elke datum in het najaar al een reservering hebben staan. Overigens verwachten we dat ook in het najaar nog veel van de veiligheidsmaatregelen gelden.

Daarom enkele tips:

  • Begin met intieme bijeenkomsten. Het is een feest elkaar weer te zien, groot uitpakken komt later wel weer.
  • Benut de randen van de zomervakantie. Dan kun je ook makkelijker een deel van het event buiten organiseren.
  • Kies een Locatie die meedoet aan Reserveren met Meerwaarde: in geval Covid toch nog een keer roet in het eten gooit heb je dan geen kosten bij een afzegging.
  • Boek je locatie tijdig; er zijn minder locaties dan voor de pandemie en de druk op de overgebleven locaties wordt groter.
     

We wensen je mooie evenementen met meerwaarde!

 

 

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.