DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8

Gewoon je werk doen en ook goede doelen steunen

Klantervaring

Bij de lancering van Locaties met Meerwaarden loofden we een prijs uit voor de eerste bezoeker die via de site van Locaties met Meerwaarde(n) een Locatie vond en er ook daadwerkelijk een boeking realiseerde. Die eer viel ten beurt aan Gertrude van den Brink, onderwijsadviseur bij het Wellantcollege in Houten.

Waarom heb je op de site van Locaties met Meerwaarde(n) gezocht naar een locatie? 
Ik ken de oprichters en ik was nieuwsgierig. Ik moet zeggen dat ik het concept geweldig vind. Het duurde wel even voordat ik snapte hoe het kan: dat ik geen geld uitgeef aan Locaties met Meerwaarde(n) maar toch goede doelen steun. 

Ik geef privé ook best veel aan goede doelen, maar daar zit toch een keer een grens aan. Nu voer ik gewoon mijn dagelijkse werk uit voor mijn onderwijsinstelling én draag ik bij aan een betere wereld. Het is een makkelijke manier om meer te kunnen doen, dat voelt fijn.

Was je tevreden over de locatie van je keuze?
Ik vind The Colour Kitchen in Utrecht Zuilen een geweldige locatie. Het gebouw is sfeervol, de medewerkers zijn enorm klantgericht. Wat je ook vraagt, ze denken mee tot het voor elkaar is. Als je er aan komt lopen zie je al die jonge mensen in opleiding hard bezig in de keuken, dat doet me dan meteen geweldig goed. De locatie past heel goed bij ons als onderwijsinstelling. Ze moesten er wel even aan wennen dat onze groene docenten de helft meer eten dan gemiddelde gasten. Maar ook dat is prima opgelost.

Je hebt 200 euro gewonnen om uit te geven op een Locatie met Meerwaarde(n). Weet je al wat je gaat doen met je prijs?
Ik vind Locaties met Meerwaarde(n) zo’n mooi concept, dat ik heb besloten het geld aan hen te doneren. Dat kan dan mooi naar meer reclame voor dit concept. Nog veel te weinig mensen weten hoe leuk en hoe makkelijk het is een locatie voor een bijeenkomst via deze site te vinden en zo meteen aan goede doelen te schenken. Hoe meer klanten Locaties met Meerwaarden krijgt, hoe meer geld er naar goede doelen gaat. Dus dit leek mij alles bij elkaar de slimste investering in een betere wereld.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.