Donaties goede doelen 2020
0
0
7
6
0

Locaties met een verhaal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het streven naar economisch handelen dat zich richt op winst voor mens, maatschappij en milieu. Dit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) creëert waarde op ecologisch, sociaal en economisch gebied: de 3P’s van Planet, People en Profit.

Waarom een Locatie met Meerwaarde(n)?

  1. Je boekt een locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt, met meer waarden voor mens, natuur en cultuur;
  2. Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund;*
  3. Je maakt zelf afspraken met de locatie: je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt;
  4. Je boekt een inspirerende locatie, met kwaliteit van dienstverlening, sfeer en op een bijzonder plek

Bij elke boeking voor je heisessie, zakelijke bijeenkomst, evenement of brainstorm, komt er een bedrag vrij voor goede doelen. Jij boekt, wij helpen! Samen maken we zo met elk event de wereld een beetje mooier.

Onze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Het zijn allemaal inspirerende locaties, met kwaliteit van dienstverlening, sfeer en vaak gesitueerd op een bijzondere plek.

Een Locatie met Meerwaarde(n) word je niet zo maar. Lees hier onze criteria.

Cultuur
Met meer waarden voor cultuur bedoelen we dat de locatie een maatschappelijke en/of culturele functie heeft voor de omgeving. Bijvoorbeeld (inter)culturele ontmoetingen organiseert of mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt in een wijk of stad. Of gevestigd is in cultureel erfgoed, dat zonder events niet kan bestaan.


Mens
Meer waarden voor 'mens' betekent sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking. 
Natuur
Meer waarden voor natuur wil zeggen dat de locatie extra duurzaam werkt (bijvoorbeeld CO2-neutraal is) of bijzonder aandacht heeft voor milieu en natuur.Deze inspirerende en sfeervolle toplocaties vind je op deze website. Bekijk ze allemaal en vraag gelijk informatie aan. 

* Voor elke informatie- of offerte-aanvraag doneren we 1 euro aan onze goede doelen (let maar op de teller rechtsbovenin). Met elke boeking komt er een groter bedrag vrij voor goede doelen. In onze algemene voorwaarden staat hoe dat werkt.

Naar alle locaties