Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

OEI een KOEI - 4 redenen om je bijeenkomst te organiseren op de boerderij

Inspiratie OEI een KOEI - 4 redenen om je bijeenkomst te organiseren op de boerderij

Mensen en dieren gaan meestal goed samen. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk vinden op de boerderij. En dat vinden wij natuurlijk prachtig. Maar ook als event- en vergaderlocatie wordt het platteland steeds populairder. Tel die twee zaken bij elkaar op en je hebt: een Locatie met Meerwaarde(n)! Wat maakt het nou zo fijn om een bijeenkomst op de boerderij of in het buitengebied te organiseren? Wij zochten het voor je uit en hebben tips voor je!

 1. Landelijke ligging 
  Boerenbedrijven liggen vaak in prachtige gebieden. Door weidse uitzichten is het gemakkelijker om nieuwe inzichten op te doen. Zo krijgen wij altijd heel veel inspiratie van het prachtige vergezicht bij Buitenwerkplaats en het uitzicht op de Gelderse Waarden. Fluitende vogeltjes en ruisende boomtoppen doen de rest....

  Uitzicht op de Gelderse Waarden
   
 2. De dieren
  De aanwezigheid van dieren geeft altijd een hoop gezelligheid. Even knuffelen tussendoor. Dieren hebben een aaibaarheidsfactor en maken ons milder. En altijd leuk om naar te kijken. Ben je gek op paarden? Dan moet je bij het Gagelgat zijn, waar de paardjes van de Paardenkamp van hun welverdiende pensioen staan te genieten. Of ga naar de Boerinn, waar de hangbuikzwijntjes gewoon over het erf scharrelen.

  De hangbuikzwijntjes van de Boerinn
   
 3. De mensen
  We noemden het al: op agrarische bedrijven zijn vaak mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Het eenvoudige werk en de rustige omgeving zorgt ervoor dat ook zij een zinvolle dagbesteding hebben. En dat doet wat voor de sfeer, die wordt daar ook gemoedelijker van. Locaties de Boerinn, het Gagelgat en Gelderse Waarden danken daar hun ‘meerwaarde’ aan.
   
 4. Boerengastvrijheid
  Zelfgebakken cake, verse geitenmelk of groenten  en fruit uit eigen tuin. De herkomst van jouw eten is overduidelijk en omdat het met veel zorg is klaar gemaakt, smaak het ook nog uitstekend. Bij de Fruitproeverij doen ze alles met liefde voor de natuur. Je eet daar standaard vegetarisch en zo veel mogelijk zelf geteelde producten.

  Heerlijk lunchen uit eigen tuin bij de Fruitproeverij

    
 

Meer uitgelichte artikelen