Donaties goede doelen
0
2
0
1
6

Geheime locaties....

Inspiratie Geheime locaties....

De echt bijzondere plekken voor je bijeenkomst zijn haast onvindbaar op internet. Als verborgen parels liggen ze te glimmen in de krochten van Google.
Want… geen groot marketing budget. Of eigenlijk helemaal geen vergader- of eventlocatie. Draaiend op mond-op-mond reclame. Niet aanwezig op allerlei locatieplatforms. Maar wél op Locaties met Meerwaarde(n)! Hierbij een greep uit de voorbeelden op een rij: 

Hoogtij. Een dakterras met een kas erop en een uitkijkpunt aan het Amsterdamse IJ, met uitzicht over de stad. Dat zal wel altijd bezet zijn? Nou nee, want bijna niemand kent het nog. De locatie is net begonnen te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze bijzondere plek. 

Het Gagelgat kwamen we toevallig tegen bij een van onze goede doelen: het Paardenkamp. Deze  splinternieuwe ‘potstal’ staat op het erf van een eeuwenoude boerderij in Soest en wordt voornamelijk verhuurd aan particulieren. Alleen maar omdat er geen marketingbudget is om dit prachtige plekje in de zakelijke markt te profileren. Super voor kleine meetings.   De Spotter van Eigentijdserf is een ‘Verborgen Verblijf’. Een plek in de Brabantse natuur die je voor je gezelschap alleen hebt. In het groen, aan het water, een ronde ruimte waarvan met ramen die rondom open kunnen, met vlonders om aan het water te zitten. Weg van de bewoonde wereld mét wifi.


Aeres Hogeschool is helemaal geen eventlocatie. En dus is dit mooie gekke ronde gebouw in Wageningen ook nergens op internet te boeken, behalve bij ons. Ga met je gezelschap op in de buzz van studenten die de docentenopleiding voor de groene sector volgen. Het gebouw staat bol van de nieuwste techniek om je event of vergadering te faciliteren.

Het Wijnbouwcentrum. Het is altijd fijn als je ergens iets kunt meemaken tijdens een event. Als je ergens bent waar echt iets wordt gemaakt. Hier is dat wijn, voor veel mensen een feel good product. Het Wijnbouwcentrum is er om wijn te produceren en alle kennis eromheen te verzamelen en te verspreiden. Dat je er ook de leukste evenementen kunt organiseren is een goed bewaard gewijn eh..geheim.

Uit je Eigen stad is ook zo’n plek die eigenlijk niet als eventlocatie te boek staat. Een stadsboerderij met restaurant waar ze verrukkelijk koken, van eigen grond natuurlijk. Je kunt er vergaderen (mét rondleiding), diverse workshops doen of organiseer er een festivalachtig event!

Dit waren ze. We vinden regelmatig van dit soort pareltjes. Vanaf nu houden we je op de hoogte!

Meer uitgelichte artikelen