DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
0

Geheime locaties....

Inspiratie

De echt bijzondere plekken voor je bijeenkomst zijn haast onvindbaar op internet. Als verborgen parels liggen ze te glimmen in de krochten van Google.
Want… geen groot marketing budget. Of eigenlijk helemaal geen vergader- of eventlocatie. Draaiend op mond-op-mond reclame. Niet aanwezig op allerlei locatieplatforms. Maar wél op Locaties met Meerwaarde(n)! Hierbij een greep uit de voorbeelden op een rij: 

Inspirerend en nog onbekend

Hoogtij. Een dakterras met een kas erop en een uitkijkpunt aan het Amsterdamse IJ, met uitzicht over de stad. Dat zal wel altijd bezet zijn? Nou nee, want bijna niemand kent het nog. De locatie is net begonnen te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze bijzondere plek. De rode boei van Hoogtij in Amsterdam-Noord is echt een beleving

Onbekend bij bedrijven

Het Gagelgat kwamen we toevallig tegen bij een van onze goede doelen: het Paardenkamp. Deze  splinternieuwe ‘potstal’ staat op het erf van een eeuwenoude boerderij in Soest en wordt voornamelijk verhuurd aan particulieren. Alleen maar omdat er geen marketingbudget is om dit prachtige plekje in de zakelijke markt te profileren. Super voor kleine meetings.   

 

Geheime plek in de natuur

De Spotter van Eigentijdserf is een ‘Verborgen Verblijf’. Een plek in de Brabantse natuur die je voor je gezelschap alleen hebt. In het groen, aan het water, een ronde ruimte waarvan met ramen die rondom open kunnen, met vlonders om aan het water te zitten. Weg van de bewoonde wereld mét wifi.
De Spotter van Eigenteids Erf. Een echte geheime natuurlocatie.
 

Locatie die geen locatie is

Aeres Hogeschool is helemaal geen eventlocatie. En dus is dit mooie gekke ronde gebouw in Wageningen ook nergens op internet te boeken, behalve bij ons. Ga met je gezelschap op in de buzz van studenten die de docentenopleiding voor de groene sector volgen. Het gebouw staat bol van de nieuwste techniek om je event of vergadering te faciliteren.
Aeres Hogeschool in Wageningen heeft een rond gebouw en kun je afhuren voor events.

Nieuwe en onbekende locatie

Het Wijnbouwcentrum. Het is altijd fijn als je ergens iets kunt meemaken tijdens een event. Als je ergens bent waar echt iets wordt gemaakt. Hier is dat wijn, voor veel mensen een feel good product. Het Wijnbouwcentrum is er om wijn te produceren en alle kennis eromheen te verzamelen en te verspreiden. Dat je er ook de leukste evenementen kunt organiseren is een goed bewaard gewijn eh..geheim.
De producutieruimte van het Wijnbouwcentrum in Groesbeek, dat is meeten tussen de wijnvaten

We vinden regelmatig van dit soort pareltjes. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  • Geheime locaties
  • Event- en vergaderlocaties die bijna niet te vinden zijn op internet
  • Locaties die eigenlijk geen locaties zijn,
  • Onbekende locaties

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.