DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
0

Locaties in de natuur die je misschien nog niet kent

Inspiratie

We horen regelmatig van onze boekers: bij jullie op de website vind je nog echt unieke locaties, die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Want hoe fijn is het als je jouw gezeldschap kunt verrassen met een mooie plek. Bijvoorbeeld in de natuur, even weg van de beslommeringen van alle dag. We zetten er een paar op een rijtje voor je.

Ga mee op ontdekkingstocht in Malden, natuurgebied Midden Delfland, de Betuwe, Drenthe en Terschelling. Maar ook in het midden van het land, vlalbij een treinstation, vonden we zo'n geheimplek.

Aardehuis van Kiemkracht
Je hebt locaties die in de natuur liggen. En locaties die zelfs onderdeel zijn van de natuur. Zo’n locatie is Het Aardehuis van Kiemkracht64 nabij Nijmegen. Het aardehuis ligt op een stuk land dat bewerkt wordt in volledige harmonie met de natuur. Het huis zelf is een ecologisch hoogstandje. Een natuurbeleving met zakelijke kwaliteit voor iedereen die een evenement organiseert met een groep van maximaal 40 personen.

Art Centre Delft
Als je erheen rijdt, zie je eerst een heleboel stedelijke bebouwing. Tot je een lange weg inslaat die leidt naar een locatie die groener dan groen ligt. Midden in natuurgebied Midden Delfland. Een plek waar werkelijk alles voorhanden is en alles kan. Art Centre Delft is een oase in de Randstad voor evenementen tot maximaal 220 personen. Het is ook geschikt om met kleinere groepen te vergaderen.

Grytte Bloemenheuvel
Waarschijnlijk ga je na binnenkomst hetzelfde zeggen als wij, toen we Grytte Bloemenheuvel hadden gevonden: ‘Ik ben hier zo vaak langsgekomen, maar ik had geen idee dat dit hier stond!’ Op loopafstand van station Driebergen-Zeist ligt deze cultuurhistorische locatie haast verstild in een parkachtige omgeving. Alles met aandacht, is hier het motto. Dat geldt zeker ook voor de stijlvolle Scandinavische inrichting. In de Serre kun je met maximaal 25 mensen terecht, er zijn vergaderruimtes voor kleinere groepen.

De Fruitproeverij
Rijswijk ligt niet alleen maar bij Den Haag. Daar kom je achter als je een heel eindje door het land van Flipje hebt getuft om bij de Fruitproeverij in Rijswijk Gelderland aan te komen. Midden in de Betuwe vind je hier een boerderij, een grote pluktuin en een geheel ecologisch, modern en strak vormgegeven vergaderhuis voor maximaal 12 personen. Als je hier blijft slapen ben je er echt even helemaal uit. Dat geeft je ook de gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere kookkunst van Pauline, die de gave bezit voor elke smaak of dieet heerlijk vegetarisch te koken.

Off the beaten track
Echt even weg in eigen land, dat kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld bij Dwingelderheem in Drente, waar een moderne duurzame vergaderlocatie ligt die haast opgaat in het Drentse landschap. Of ga naar Ieders Plak op Terschelling. Zodra je gasten met de boot het vaste land verlaten, ontstaat meteen ruimte voor nieuwe ervaringen. Uit onderzoek blijkt dat kijken naar natuur goed is voor mensen. Bij Dwingelderheem en Ieders Plak vind je dat nog. Hier ben je op avontuur in eigen land.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.