Donaties goede doelen 2020
0
0
1
1
5

Samira vlogt over de Groene Afslag

Inspiratie Samira vlogt over de Groene Afslag

Nou dat was ook wat. We hadden nét de allerleukste vlogger gevonden die naar onze locaties zou gaan. Samira Salman van Eventgoodies kijkt in haar vlogs met een frisse blik door de ogen van eventorganisatoren naar locaties met meerwaarde.

Als eerste was onze thuishaven, De Groene Afslag aan de beurt. Samira was gelijk verliefd op deze creatieve plek, op die mooie maandag begin maart. Maar toen - je voelt ‘m al - nog voordat wij haar vlog online konden gooien, brak corona uit ☹. De Groene Afslag ging dicht en Samira’s vlog werd voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Nu het weer zindert van activiteit bij de Groene Afslag, hebben we ‘m snel weer uit de mottenballen gehaald! En op een paar opmerkingen na (“In deze zaal passen 120 mensen”, haha, was het maar waar!) is het nog steeds een heel leuk en compleet inkijkje in deze creatieve impact hub in Laren.

Corona Beach

Bij de Groene Afslag hebben ze de zomer goed benut door een paar supermooie initiatieven op te starten. In de keuken werken ze nu samen met Instock, die we allemaal kennen van het koken met eten wat anders wordt weg gegooid. En is er een heuse bakkerij: Het Graanschap, die heel duurzaam brood bakt net echt Nederlands graan.

Corona Beach bij De Groene Afslag in Laren

Maar het allermooiste vinden wij Corona Beach. De Groene Afslag heeft sinds kort een beachclub, een stadstrand, een bedoeïentent, een buitendouche, een kampvuur en alles wat je verder maar wilt. Voor vergaderingen op blote voeten, optredens, borrels, brainstorms of productpresentaties. En wij verwachten nog een heeeeeele mooi nazomer!

Geen Coronabeach dus in de vlog van Samira, maar wel een hele goede indruk van alle binnenzalen. Waar je, ook met de aangepaste zaalcapaciteit die je vindt op hun pagina op locatiesmetmeerwaarde.nl, heel prima jouw najaarsbijeenkomsten kunt organiseren. Of boek alvast voor volgend jaar, dan ben je verzekerd van een plek!

Bekijk de vlog:

MensCultuurNatuur

Laren De Groene Afslag
Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.