DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4

De warmte van een MENS locatie

Inspiratie & tips

Bij Locaties met Meerwaarde(N) zijn we gek op onze ‘mens’ locaties. Waarom? Een locatie die goed doet voor mensen, straalt ontzettend veel warmte uit. De menselijke maat is de norm en dat past natuurlijk uitstekend bij échte gastvrijheid. De medewerkers doen hun werk met veel toewijding en energie en die fijne flow slaat over op alles en iedereen tijdens een evenement.

Vele vormen

‘Mens’ locaties zijn er in allerlei soorten en maten. Ze bieden bijvoorbeeld dagbesteding, of leiden mensen op met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn ook locaties die extra aandacht geven aan de gemeenschap en inclusie, of een goed doel centraal stellen bij het verhaal dat ze vertellen.

Music Meeting Lounge

Zo kreeg de vader van de eigenaresse van Music Meeting in Amstelveen Lounge Alzheimer. Na zijn dood erfde zij al zijn grammofoonplaten. Een van dingen die je bij dementie het langste blijft herinneren, is muziek. De platen vormen nu het verhaal achter deze vergaderlocatie. Music Meeting Lounge steunt Alzheimer Nederland. Met het 'Don't drink the water' arrangement kan je in ruil voor een donatie (€ 25,00 of meer) onbeperkt frisdranken nuttigen tijdens jouw bijeenkomst. 

Hofclub Werken en Vergaderen

Bij Hofclub Werken en Vergaderen in Utrecht wordt de ontvangst, catering en schoonmaak van je evenement of vergadering verzorgd door mensen die aangewezen zijn op beschut werk, of die na een moeilijke periode in hun leven weer stappen richting de arbeidsmarkt zetten. Ze doen het met passie en toewijding en dat voel je.

Parc Spelderholt

Op Parc Spelderholt in Beekbergen worden studenten opgeleid met een verstandelijke of andere beperking. De studenten zorgen voor een ongedwongen sfeer en geven een extra charme aan elke zakelijke bijeenkomst. Wel 50% van de studenten vindt werk in het bedrijfsleven en één op de drie studenten haalt het MBO 1-diploma!

Jaarbeurs

De studenten van de Spelderholt Academy werken ook mee in de catering bij de 5 venues van Jaarbeurs in Utrecht, bijvoorbeeld bij Mediaplaza Auditorium. Bij Jaarbeurs krijgen diversiteit en inclusie extra aandacht. Jaarbeurs helpt bijvoorbeeld mee events te organiseren die dit als thema hebben. Ook werken ze samen met diverse sociale partners zoals de Koekfabriek en de Voedselbank. 

Herberg Welgelegen

Ook bij Herberg Welgelegen bij Katwijk vind je bijzondere medewerkers. Ze bieden dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten en (jong) volwassenen voor wie een plek op de reguliere arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is. Deze combinatie tussen jong en oud maakt dit een heerlijke locatie voor iedereen.

Better Meetings

Bij Better Meetings in Austerlitz krijgt iedereen een kans. Onder meer leerlingen uit het speciaal onderwijs worden intern opgeleid in de keuken, tot ze het voor hen hoogst haalbare diploma hebben. Er is een heel prettige en veilige werksfeer, die bijdraagt aan een geslaagde meeting. Ze vertellen er zelf vol vuur over in dit filmpje:

Verwachtingen management 

Tot slot nog een tip: ruim aan het begin van je evenement even ruimte in voor een korte introductie door de locatie. Zij kunnen vertellen wat de ontstaansgrond is en waar ze aan werken met hun medewerkers of leerlingen. Dan weten je gasten ook wat ze kunnen verwachten. Wedden dat je publiek smelt?

>> bekijk hier al onze MENS locaties.
 

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.