Donaties goede doelen 2020
0
0
7
5
9

Zeg niet duurzaam, zeg kostenbesparing

inspiratie Zeg niet duurzaam, zeg kostenbesparing

Je leeft bewust en probeert elke dag iets goeds aan de wereld bij te dragen. Door bijvoorbeeld vega te eten of de auto te laten staan. Wanneer je voor je werk een evenement organiseert, dan wil je dat natuurlijk óók verantwoord doen. Maar wat nou als je een leidinggevende hebt die gewoon nog steeds het liefst de tanden in een stuk rood vlees zet? En voor wie het woord ‘duurzaam’ betekent dat het vast heel duur is?

Tip: gooi het over een andere boeg

Duurzame locaties zijn vaak hip and happening met een moderne en smaakvolle inrichting, maar zeker niet duurder dan andere locaties. Als een locatie zelf energie opwekt en de bitterballen heeft vervangen door groentesnacks, leidt dat niet tot meer kosten.

Kostenbesparing

Misschien kun je samen eens met je leidinggevende kijken, of een duurzame insteek voor jullie ook een kostenbesparing kan geven. Welke dingen zijn eigenlijk overbodig en kunnen geschrapt worden? Moet het programma echt full color worden gedrukt? Moet echt iedereen in een eigen auto naar de locatie komen? Kun je jouw event misschien circulair stylen (staat nog eens heel leuk ook, die kringloopmeubels).

>> Kijk hier voor allerlei tips om jouw event mvo te organiseren

Loop vanuit dat gezichtspunt je evenement samen  door. Zo werk je schouder aan schouder, jij aan je duurzame doelstelling en je leidinggevende aan kostenreductie.

Al onze locaties hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar er zijn er een aantal die we je kunnen aanraden als elke euro telt:

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.