Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Populaire locaties waar je op tijd moet boeken

Nieuws 4 september 2018 Populaire locaties waar je op tijd moet boeken

Sommige locaties zijn zo razend populair, dat je er op tijd bij moet zijn om er zeker van te zijn dat je evenement hier nog een plek heeft. Dit is de top 3 van populairste locaties van het afgelopen half jaar. En volwaardige alternatieven, voor als je toch net achter het net vist bij de locatie van je eerste keus.

  1. The Colour Kitchen Zuilen
    Omdat het zo’n ongelofelijk fijn concept is natuurlijk. No Social Waste. Jongeren die opgeleid worden voor de horeca. Daar willen we allemaal wel graag iets aan bijdragen. Omdat het een de beschikking heeft over een fantastisch theater. Omdat het midden in het land ligt. Omdat de prijs-/kwaliteitverhouding goed is. Dus kortom: boek op tijd!

Vind je The Colour Kitchen leuk, bekijk dan ook deze locatie eens: Better Meetings.

  1. Antropia
    Welke locatie ligt er nu pal naast een treinstation, en dat nog wel in het midden in het land. De dienstverlening is altijd nog beter dan je al had verwacht. De prijs-/kwaliteitverhouding tip top. Het eten heerlijk. De locatie heeft een vaste schare boekers, die weten dat ze er op tijd bij moeten zijn. Je kunt het last minute altijd proberen, maar in de populaire perioden (voorjaar, najaar) is er dan vaak geen beschikbaarheid meer.

Vind je Antropia leuk, bekijk dan ook deze locatie eens: Spant!

  1. Aeres Hogeschool
    Dat gekke ronde gebouw, daar valt iedereen sowieso voor. Met die grote trap in het midden en overal zitjes. Je evenement tussen jonge mensen die er hun studie volgen. Boekers vallen voor de ‘vibe’ van deze locatie. Een boeker die voor Aeres kiest krijgt daar geen spijt van. Eerder nog, die komt terug. Reden om je evenement op tijd te boeken.  O ja, en Aeres is een onderwijsinstelling, dus gesloten in schoolvakanties.

Vind je Aeres Hogeschool leuk, bekijk dan ook deze locatie eens:  Rozet.

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.