DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8

Hoe varen jullie op je bijeenkomst met meerwaarde?

Inspiratie

Hot hot hot! Voorlopig blijft het flink warm in Nederland. Persoonlijk vind ik het heerlijk, ik leef helemaal op bij 30 graden. Maar Mirjam zit hier tegenover me zachtjes te lijden. Die verlangt naar koele briesjes.

Zo kwamen we op al die leuke Locaties met Meerwaarde(N) waar ook een boot of zelfs een vloot bij hoort. Hoe heerlijk is dat. Dat je event begint met een vaartocht. Of dat je halverwege je bezinningsdagen met de elektrische sloep uitvaart. Of je je hele meeting op een schip of een duurzame woonboot organiseert. Of op een tiny houseboat op het water. In het centrum van Rotterdam. Om maar eens wat te noemen!

Water ontspant en relativeert. Een verkoelend windje is in Nederland nooit ver weg. Dus wil je je team of bezoekers van een event echt heel blij maken deze warme maanden, dan vaar je uit naar een van deze duurzame locaties:
 

Voor events
 

Forteiland Pampus – deze locatie heeft een eigen veerdienst vanaf Muiden. Er is ook een heuse pampus vloot. Je kunt met een grote salonboot vanuit Amsterdam komen varen. Of met een kleine motorboot of zeilboot het IJmeer op. Hier houden ze echt van varen!

Broeck Oudewater – een heerlijk pittoresk plaatsje in het groene hart, waar je met de Broeckboot het water op kan. De Broeckboot is een luxe elektrische fluistersloep. Met de krachtige batterij vaar je gerust een hele dag rond in deze lieflijke omgeving.

Mediamatic – Je eigen schip aanmeren in hartje Amsterdam naast CS bij deze locatie aan het IJ. Kan hier gewoon! Het is een van de bijzondere features van deze spannende out of the box locatie. Bij Mediamatic zie je altijd iets waar je nog nooit over na had gedacht.

Blue City en water zijn op alle niveaus met elkaar verbonden. Ze werken er aan de blauwe economie, vroeger was dit zwemparadijs Tropicana en de locatie ligt pal aan de Maas. Dus skip de Rotterdamse files en kom met de watertaxi naar je event. Wil je nog meer met varen tijdens je event, overleg even. Er is van alles mogelijk.

Tuinhotel Tralala – De Vinkeveense plassen zijn hier de waterspeeltuin voor je event. Suppen, kanoën, zeilen, er is voor iedereen passende waterpret te beleven. Je kan hier ook blijven slapen in kleurige caravans. Hier gaat werk vanzelf een beetje op vakantie lijken.

 

Vergaderen
 

De Gewoonboot – duurzaam vergaderen op het water. Het IJ kabbelt altijd zo wat tegen de boot en jullie hebben de meest ontspannen vergadering ever.

Wikkelboat – Als je bij centrum Rotterdam en de Kop van Zuid niet meteen aan duurzame tinyhouse bootjes denkt snappen we dat. Maar ze liggen er wel! Met uitzicht op Hotel New York vind je hier perfecte luxe vergadercabines. Je kunt ook ieder in een eigen wikkelboat overnachten en een van de wikkelboats als centrale vergaderplek gebruiken.

Captain Pippi – Dit oude binnenvaartschip past perfect in de ruige omgeving van Amsterdam Noord. ‘De Margien’ ligt in het dorp Schellingwoude aan het IJ. Het schip is fotogeniek en wordt veel gebruikt voor fotoshoots en presentaties. Met je vergadergezelschap kun je je hier volledig afzonderen.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.