DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
7
7
1

Maak het je gasten makkelijk om zonder auto te reizen

Inspiratie

Best veel mooie en bijzondere evenementenlocaties zijn moeilijk te bereiken met het OV. Dat is ook niet zo gek. Ze liggen prachtig in het groene buitengebied, op een historische plek of in hip stadsvernieuwingsgebied. Laat daar nou net niet elk kwartier een trein/metro/bus/tram komen.

Event- en vergaderlocaties naast het station

Locaties die naast een station liggen zijn populair en zitten vaak vol. Locaties met zicht op het spoor zijn AntropiaDe Onthaasting, Meet Berlage, de Social Impact Factory en MeetinOffice.

Locaties op loopafstand van het OV

Rozet, de NDSM locaties, Abrona, Van Rossum en Spant en het Genietcafé hebben het station op loopafstand. Maar lukt het daar niet, haak dan niet meteen af bij een ‘onbereikbare’ locatie. Deze weten namelijk zelf natuurlijk precies hoe zij dat voor je gaan oplossen.

Alternatief

Stel daarom altijd bij je offerte-aanvraag de vraag: hoe komen mijn gasten bij jullie zonder auto? Heb je samen alternatief vervoer voor de auto geregeld?Communiceer dit dan standaard in je uitnodiging, zodat alle gasten kunnen overwegen om de auto thuis te laten. Daarmee voorkom je dat je gasten straks in file het parkeerterrein oprijden.

Bandenspanning controleren

Voor de mensen die toch met de auto komen, kun je mooi als service regelen dat ze met de juiste bandenspanning naar huis gaan. Er zijn bedrijfjes die dat tijdens je event voor je regelen. Dat scheelt in elk geval weer wat CO2 uitstoot.

De jongens en meisjes van Band op Spanning zorgen ervoor dat de auto's van je gasten de juiste bandenspanning hebben. 

Onderstaande locaties zijn makkelijk bereikbaar met OV

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.