Donaties goede doelen
0
2
7
4
0

Maak het je gasten makkelijk om zonder auto te reizen

Inspiratie Maak het je gasten makkelijk om zonder auto te reizen

Best veel mooie en bijzondere evenementenlocaties zijn moeilijk te bereiken met het OV. Dat is ook niet zo gek. Ze liggen prachtig in het groene buitengebied, op een historische plek of in hip stadsvernieuwingsgebied. Laat daar nou net niet elk kwartier een trein/metro/bus/tram komen.

Locaties die naast een station liggen zijn populair en zitten vaak vol. Locaties met zicht op het spoor zijn Antropia, De Onthaasting, Meet Berlage, de Social Impact Factory en MeetinOffice. Rozet, de NDSM locaties en Spant hebben het station op loopafstand. Maar lukt het daar niet, haak dan niet meteen af bij een ‘onbereikbare’ locatie. Deze wetennamelijk zelf natuurlijk precies hoe zij dat voor je gaan oplossen.

Alternatief
Stel daarom altijd bij je offerte-aanvraag de vraag: hoe komen mijn gasten bij jullie zonder auto? Heb je samen alternatief vervoer voor de auto geregeld?Communiceer dit dan standaard in je uitnodiging, zodat alle gasten kunnen overwegen om de auto thuis te laten. Daarmee voorkom je dat je gasten straks in file het parkeerterrein oprijden.

Bandenspanning controleren
Voor de mensen die toch met de auto komen, kun je mooi als service regelen dat ze met de juiste bandenspanning naar huis gaan. Er zijn bedrijfjes die dat tijdens je event voor je regelen. Dat scheelt in elk geval weer wat CO2 uitstoot.

 

Onderstaande locaties zijn makkelijk bereikbaar met OV

MensCultuurNatuur

Arnhem Rozet
Meer uitgelichte artikelen