Donaties goede doelen 2020
0
0
2
2
5

Laden op locatie

Laden op locatie

We krijgen steeds vaker de vraag: is het mogelijk om mijn elektrische auto op te laden bij de locatie? Niet zo vreemd natuurlijk, want als je een Locatie met Meerwaarde(N) boekt, ben je vaak ook op andere terreinen duurzaam bezig. 

Elektrisch rijden, idealiter op schone energie, heeft de toekomst. Het is de verwachting dat we daar allemaal naar gaan overstappen. Vanaf 2030 mogen er in Nederland geen auto's met verbrandingsmotor verkocht worden en in 2050 zijn ze echt verboden. Hopelijk gaat het nóg iets vlugger en wordt het sneller goed betaalbaar voor iedereen. Het is gewoon een hele fijne en schone manier van vervoer. 

We juichen het faciliteren van het opladen dichtbij onze locaties dan ook van harte toe. Daarom vind je vanaf deze zomer op onze website bij welke locaties dit al mogelijk is.

Wil je weten of je bij de locatie van jouw keuze je auto aan de laadpaal kunt zetten, kijk dan in de rechterkolom van de locatiepagina. Wil je specifiek zoeken naar een locatie met laadpaal dichtbij, gebruik dan de 'Uitgebreid zoeken' tool op onze website (op desktop zit deze in de linkerkolom op de homepage).

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.