DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
7
7
1

Vergaderen in een huiskamer, kleinschalig en knus

Inspiratie

Organiseer jij je meeting, brainstorm of teamoverleg graag buiten de deur? Je bent niet de enige die het prettig vindt: je bent er even uit, je wordt niet afgeleid en de sfeer is lekker anders dan op kantoor. Wat bijvoorbeeld goed werkt, is vergaderen of brainstormen in een huiselijke setting. Een huiskamer doet denken aan thuis.

Vergaderuimte moet ontspannen voelen

Onderzoek heeft aangetoond dat een vergaderruimte ontspannen moet voelen. De beste ideeën komen als je je rustig en prettig voelt. Een huiselijke omgeving helpt hierbij. Tegelijkertijd moet een ruimte ook prikkelen. Daarom is er bijvoorbeeld een grote boekenkast vol met boeken waarin je even kunt bladeren. Een knappend haardvuur, een knusse keuken, al dit soort dingen dragen bij aan een veilige sfeer. Tel daarbij op dat de meeste huiselijke locaties zijn ingericht volgens een inspirerend concept en je hebt het perfecte recept voor een geslaagde meeting. De Groene Afslag bijvoorbeeld, waar je kunt vergaderen in de Mary Servaeskamer (jaja, zij zonder naam...)

Woonkeuken of andere knusse ruimtes

Deze sfeer vind je bijvoorbeeld bij Better Meetings, dat helemaal is ingericht als huis. Kapellerput heeft het concept ‘HET HUIS VAN’, een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Grytte in Driebergen is eigenlijk een groot huis dat je kunt huren en Stadhotel Van Rossum en Broeck Oudewater hebben ook een hoog knusheidsgehalte. En Herberg Welgelegen voelt ook als een echt thuis, óók voor de bijzondere medewerkers.

Of gewoon in de woonkamer

Je kunt bij ons ook vergaderen in een huis. In theater Schelleboom en op Captain Pippi wonen de eigenaren zelf, als dat niet thuiskomen is! Bij het Veerhuis zit je niet alleen heerlijk aan de rivier, maar krijg je ook de nodige idealen mee. En voel jij je helemaal okay bij wonen op het water, dan moet je natuurlijk bij de duurzame GeWoonboot zijn. Of bij een van de Wikkelboats in Rotterdam, duurzame tiny houses in Rotterdam.

Bekijk hier al onze locaties met een huiselijke sfeer of de mogelijkheid in de huiskamer te vergaderen:

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.