DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3

Vergaderlocaties met overnachting

Duurzame vergaderlocaties met overnachting

Zoek je vergaderlocaties met overnachting voor een meerdaagse vergadering? Jouw heisessie in een inspirerende omgeving waar men werkt met respect voor mens, natuur en cultuur? Dan kun je terecht bij Locaties met Meerwaarde. Op ons platform vind je vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo kun je duurzaam vergaderen en overnachten met respect voor mens, cultuur en/of natuur. Meerwaarde voor jouw teamsmeeting! Boek hier eenvoudig je vergaderlocaties met overnachting en help mee de wereld een beetje mooier te maken.

Zoek specifiek naar locaties waar je kunt overnachten hieronder of bekijk alle locaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen een podium geven

Op onze duurzame vergaderlocaties gebeurt meer dan alleen geld verdienen. Zij leveren een meerwaarde op het gebied van mens, natuur of cultuur, waardoor er minder budget overblijft voor de marketing. Met dit platform geeft Locaties met Meerwaarde ze het podium dat ze verdienen. Of je nu een korte meeting wilt plannen of een meerdaagse vergadering, je vindt altijd een inspirerende vergaderlocatie in ons aanbod.

Meerdaagse vergadering met overnachting

Duurt je vergadering, heisessie of teamsmeeting meerdere dagen? Dan is het fijn om te weten dat veel van onze vergaderlocaties ook voor meerdere dagen zijn te boeken. Je kunt er dan voor kiezen om dit te combineren met een overnachting. Zo kun jullie je tijd effectief besteden en ben je er echt even uit. Alles op onze vergaderlocaties is pico bello geregeld, waardoor de focus volledig gericht kan worden op wat besproken moet worden.

Late vergadering of komen mensen van ver?

Komen mensen van ver om je vergadering bij te wonen of verwacht je dat het laat wordt? Combineer het boeken van onze vergaderlocaties dan met een overnachting. Dan kunnen jullie zonder je te haasten je vergadering afmaken en vertrekt iedereen de volgende dag weer fris en fruitig naar huis.

Daarom overnachten bij Locaties met Meerwaarde

Bij ons kun je terecht voor vergaderlocaties op een bijzondere locatie die inspireert. Maar wist je dat je er ook kunt combineren met een overnachting? Heel handig bij een meerdaagse vergadering of wanneer je verwacht dat het laat wordt. Zo profiteer je meerdere dagen van onze unieke voordelen:

  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.​
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.

Vergaderlocatie met overnachting boeken?

Wil je één van onze vergaderlocaties met overnachting boeken? Dat is heel eenvoudig. Klik gewoon op de paarse button, dan wordt je direct doorgestuurd naar ons contactformulier. Stel je vraag of vraag een gratis offerte aan. Met het formulier communiceer je rechtstreeks met de vergaderlocatie zelf. Vaak nemen ze nog dezelfde dag contact met je op!