DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3

Vergaderlocaties

Meer filters toevoegen? Ga dan naar 'Locatie zoeken'

Daar kun je zoeken op plaatsnaam, bezoekers aantallen en nog veel meer.

Hier vind je alle locaties die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies en meerdaagse events.

Vergaderlocaties met meerwaarde

Vind je het lastig om vergaderlocaties te vinden die aan maatschappelijk ondernemen doen? Geen nood! Op Locaties met Meerwaarde vind je de mooiste, verrassendste en meest unieke locaties die Nederland te bieden heeft verzameld op één platform. Zo beschik je niet alleen snel en eenvoudig over een geweldige locatie voor je vergadering, maar help je ook mee de wereld een beetje mooier te maken. Want alle vergaderlocaties die je op ons platform vindt, dragen hun steentje bij op het gebied van cultuur, natuur of mens. Bij ons vind je vergaderlocaties voor grote en kleine vergaderingen. Bekijk op je gemak het aanbod en neem contact op via het contactformulier achter de paarse button.

Bijzondere vergaderlocaties voor maatschappelijk ondernemen

Wie maatschappelijk onderneemt, kan niet om een vergaderlocatie heen die hetzelfde doet. Maar hoe vind je een bijzondere vergaderlocatie waar ze niet alleen denken aan geld verdienen, maar ook aan de wereld om hen heen? Wij hebben ze gevonden en ze dit platform gegeven waar ze zichzelf kunnen presenteren. Grote of kleine vergadering, iedereen kan bij ons terecht!

Voordelen van Locaties met Meerwaarde

Door één van onze vergaderlocaties te boeken, help je mee respect voor mens, natuur en cultuur de norm te maken binnen onze branche. Met onze vergaderlocaties kun je altijd vertrouwen op de volgende voordelen:

  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.
  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.

Alle sociale vergaderlocaties op één plek

Bij ons vind je de mooiste en meest inspirerende vergaderlocaties op één plek. Op deze manier vind je een mum van tijd een geschikte vergaderlocatie. Hierbij bieden we je naast goede faciliteiten ook een bijzondere plek waar een unieke bijdrage wordt gegeven aan cultuur, natuur of sociaal ondernemen. De passie van mensen die zich inzetten voor anderen geeft altijd een bijzondere vibe. Combineer dit met bijvoorbeeld een historische locatie of een schitterende omgeving met veel natuur en je hebt de ideale locatie voor een inspirerende vergadering. Maar je kunt ook voor andere events bij ons terecht, zoals: borrels, trainingen, meerdaagse bijeenkomsten of festivals.

Unieke vergaderlocaties met een verhaal

Om zeker te zijn van de maatschappelijke meerwaarde van onze vergaderlocaties, hebben we ze allemaal persoonlijk bezocht. Je bent dus niet alleen verzekerd van de locaties op de prachtige foto's op onze website, maar ook van de maatschappelijke meerwaarde! Zo vind je op ons platform onder andere vergaderlocaties die: jongeren die minder kansen hebben gehad begeleiden naar een baan in de horeca. En locaties die duurzaam werken naar een hoger niveau tillen. Je vindt hun unieke verhalen in de beschrijving van de vergaderlocaties.

Samen bereik je meer

Meerwaarde bieden op het gebied van sociaal te ondernemen heeft een prijskaartje. En vaak gaat dit ten koste van het marketingbudget, waardoor deze unieke ondernemers minder goed vindbaar zijn. Omdat we dit wel erg belangrijk vinden, bieden we ze via ons platform het podium dat ze verdienen. Zo staan ze samen sterk en hebben een groter bereik. Met dank aan onze formule vind je daarom ook veel verborgen pareltjes die je nergens anders vindt. Wil jij ze helpen de wereld mooier te maken? Boek dan je vergaderlocaties via dit platform!

Zo werkt ons platform

Ons platform zet inspirerende vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen, in de spotlights. Het is onze taak is om deze vergaderlocaties onder de aandacht te brengen. Hierbij doe je een aanvraag via onze website, maar maak je afspraken rechtstreeks met de vergaderlocatie. Hier wordt geen toeslag voor gerekend, dus het kost je niets meer dan wanneer je rechtstreeks via de locatie zou boeken.

Doe je met ons mee?

Met een vergadering op één van onze vergaderlocaties, onderneem je niet alleen verantwoord: je biedt ook een bijdrage aan onze goede doelen. Want bij elke informatie- of offerteaanvraag doneren wij één euro aan het goede doel. Boek je ook daadwerkelijk een vergaderlocatie via ons? Dan komt daar nog een leuk bedrag bovenop. Dit varieert afhankelijk van de grootte van de boeking tussen de vijftien en de honderd euro.

Kies zelf het goede doel

Op onze goede doelen website vind je een aantal door ons geselecteerde Nederlandse goede doelen. Dit zijn veelal kleinschalige projecten die hoofdzakelijk afhankelijk zijn van giften. Ook een kleine bijdrage is dus van grote waarde. Voordat je evenement plaatsvindt, ontvang je een mail met een code van ons. Hiermee kun je zelf een bestemming uitzoeken voor je donatie. 

Meer informatie, contact of een offerte?

Wil je meer weten over onze inspirerende vergaderlocaties, een offerte ontvangen of direct contact met een medewerker? Dit doe je eenvoudig door op de paarse button te klikken in de beschrijving van onze locaties. Er opent dan een contactformulier waarmee je - voor meerdere locaties ineens - informatie kunt aanvragen. Vul het formulier helemaal in en je krijgt vaak nog dezelfde dag een reactie van de betreffende locatie.